Jump to content

dsi 17.10. petak!


melisava

Preporučene objave

javljam se, prosla saaaam!!!! :skakuce:

svi su bili super, svi su pomagali, uredsko i zup je bio lik, ne znak kak se zove ali je bio super, svi strahovi su mi prosli kad sam cula da nema one opake gospoje! uglavnom sam ucila iz skripte koja kruzi legalisom i puno mi je pomogla, jos jednom hvala piromanu! jedino sto sam si malo pogledala EU na netu i vijestima u kojem stupnju je RH sa EU, koliko poglavlja otvorenih, zatvorenih i tak to, i dobro da jesam jer me bas to pitala, da ne povjerujes!

uglavnom, nista prestrasno.....necu vam reci koliko sam ja dugo ucila jer je to prestrasno za cuti, a i da ne bi nekoga zeznula.....svatko zna koliko mu je potrebno!

:frajer:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam SSS, isto tako su bili i ostalih 5 kandidata tako da ti ne znam reci za VSS. Za posebni sam imala umetanje simbola i slika, kad sam to vidjela :panika:

Uzalud nosila sve skripte kad toga nema u zakonima, haha!

Pitala sam gospona koji nas je vodio kroz ispit, on mi donio isprintano na neta nesto o tome i tako sam to uspjesno rijesila :smijeh:

Inace iz pismenog smijes koristiti sve osim mobitela!

A usmeni iz posebnog te pita nevezano za pisanu zadacu, znaci mi smo imali svi o osobnim ispravama, putnim ispr., o imenu, drzavljanstvu, maticnom broju, strancima i azilu, nije nitko bio strasan, ne idu u detalje, svi su bili dobro raspolozeni, zelim ti moju komisiju!

;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija