kira objavljeno: 15. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 15. listopad 2008. Lijepo molim za Mrljavca ! Da li se i pod kojim uvjetima može isplaiti razlika mirovine, unatrag. Dakle,meni je utvrđena nova mirovinska osnovica (prosinac 95 godine,na način da mi je priznata skrb za razdoblje 95-96. godina, rješenje HZZO, dobio sam u mjesecu srpnju 2008. godine. Budući mi se time mijenja mirovinska osnovica, jer se mijenja i plaća za to razdoblej,(umjesto plaće osobnog čina, plaća po dužnosti), kakvi su izgledi da mi se nakon utvrđene, nove mirovinske osnovice isplati razlika od 1996. godine pa nadalje. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
299 odgovoreno: 15. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2008. POZDRAV I ja bih molio ako neko zna da li se isplati tužiti ili kako dobiti, postoji razlika mirovine još od 96 a na rješenju piše da će biti isplačena kad država bude imala mogučnosti:( mislim tako mogu čekat 100 godina jer država nikad nema novaca. Kako ju natjerat da plati? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kira odgovoreno: 17. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2008. Molim. Na što ti se razlika mirovine odnosi, koji je razlog da je došlo do novog rješenja i po kom osnovu..Molim da mi odgovoriš, jer ja nemam još konačno rješenje pa me interesira slijed. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kira odgovoreno: 12. studeni 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2008. kira je napisao: Molim. Na što ti se razlika mirovine odnosi, koji je razlog da je došlo do novog rješenja i po kom osnovu..Molim da mi odgovoriš, jer ja nemam još konačno rješenje pa me interesira slijed. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.