gordana45 objavljeno: 19. listopad 2008. objavljeno: 19. listopad 2008. u mirovini sam od 2002 , 2300 kn a sada 2950kn . molimte izracunaj mi koliko ce mi biti veca mirovina sa 20% invalidnosti 100% uzrokovana ratom imama opcu nesposobnost i cin razvodnika draagovoljac sam domovinksog rata molim te mrljavac ak mozes da izracunas sto prije!!!!!!!!!!!!!!!unaprijed hvala Citiraj
Mrljavac odgovoreno: 19. listopad 2008. odgovoreno: 19. listopad 2008. Upravo tako.50-100 kuna gore ili dolje od te svote (ovisno o stažu i plaći (izvan rata). Citiraj
cagart odgovoreno: 19. listopad 2008. odgovoreno: 19. listopad 2008. Štima izračun ali treba uzeti u obzir i obraćun poreza i eventualtnog prireza tako da to ispada sigurno 1000 Kn manje od ove cifre, s tim da će uzeti u obzir 20 % invalidnosti i za toliko umanjiti porez Citiraj
deltacro odgovoreno: 20. listopad 2008. odgovoreno: 20. listopad 2008. 20 % rvi i omjer 100% vojno / ništa civilno,zar je to moguće ostvariti ? ništa tu meni nije više jasno kod tih vještačenja i kod tog omjera rat/mir . bolest je priznata kao posljedica sudjelovanja u Domovinskom ratu ,pa ako je to priznato što onda opet vještačenje za omjer rat/ mir -to meni ništa više nije jasno.pozdrav svima ! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.