ivamaros objavljeno: 26. listopad 2008. objavljeno: 26. listopad 2008. pozdrav svima! radim kao pravnik u mup-u i uskoro bi trebala izaći na DSI. imam tonu svakakvih papira pa bi mi pomoć dobrodošla. stoga molim onoga tko posjeduje najnoviju verziju skripte za DSI da mi ju prosljedi na mail: imarosevic@inet.hr hvala unaprijed! Citiraj
kastelanka odgovoreno: 5. studeni 2008. odgovoreno: 5. studeni 2008. MOLIM VAS ako imate bilo koju skriptu za pripremanje za STRUČNI ISPT za administrativnog tajnika, USKORO POLAŽEM pa mi treba hitno! ŽAO MI JE ŠTO SAM SAZNALA ZA OVU STRANICU OVAKO KASNO, uspila sam shvatit da na ovoj stranici PIROMAN najviše raspolaže s skriptama pa ako netko ima od njega ili ako je netko sam već skraćivao neka pošalje, MOLIM VAS Citiraj
IrenaMara odgovoreno: 5. studeni 2008. odgovoreno: 5. studeni 2008. Danas smo se uključile u ovaj forum, ali nešto zapinjemo sa postavljanjem pitanja, ako dobiješ skripte za državni stručni ispit opći dio i stručni dio za administrativnog tajnika i knjigovodstvenog referenta pošalji molim te i na naš mail opcina-skabrnja@zd.htnet.hr Hvala unaprijed. Ova poruka vrijedi i za sve koji imaju novu skriptu. Citiraj
MARETA odgovoreno: 5. studeni 2008. odgovoreno: 5. studeni 2008. POŠALJI MI SVOJ E MAIL... JA TAKOĐER IZLAZIM USKORO. POSLAT ĆU TI SKRIPTU. M Citiraj
kastelanka odgovoreno: 5. studeni 2008. odgovoreno: 5. studeni 2008. moja e mail adresa je marita_16@net.hr HVALA PUNO!!! Citiraj
kastelanka odgovoreno: 5. studeni 2008. odgovoreno: 5. studeni 2008. treba mi još skripta SUSTAV PRAVOSUĐA I UNUTARNJE POSLOVANJE SUDOVA, ako netko to ima molim Vas pošaljite mi, hitno je i velika hvala marita_@net.hr Citiraj
kastelanka odgovoreno: 6. studeni 2008. odgovoreno: 6. studeni 2008. stavila sam krivu adresu marita_16@net.hr Citiraj
suzy25 odgovoreno: 6. studeni 2008. odgovoreno: 6. studeni 2008. pozdrav svima!!! molim vas ako netko ima skriptu sa najnovijim izmjenama za VŠS - lokalna, da mi pošalje na suzannaa.h@gmail.com Hvala unaprijed!!! Citiraj
DonPerignon odgovoreno: 9. studeni 2008. odgovoreno: 9. studeni 2008. Molim hitno i meni jednu skriptu za VŠS na dompervan@gmail.com Unaprijed puno hvala Citiraj
nina79 odgovoreno: 13. studeni 2008. odgovoreno: 13. studeni 2008. Molim vas posaljite mi najnoviju skriptu za DSI na mail nbakula79@yahoo.com. Unaprijed hvala!! Citiraj
nixi odgovoreno: 13. studeni 2008. odgovoreno: 13. studeni 2008. Molim hitno najnoviju skriptu za VŠS, polažem u 12 mjesecu. Unaprijed hvala Citiraj
nixi odgovoreno: 13. studeni 2008. odgovoreno: 13. studeni 2008. Molim hitno najnoviju skriptu za VŠS na stewartpatrick19@gmail.com, polažem u 12 mjesecu Unaprijed hvala Citiraj
margareta123 odgovoreno: 15. studeni 2008. odgovoreno: 15. studeni 2008. Molim vas ako netko ima skriptu za DSI s novim izmjenama i dopunama neka mi pošalje na markreko@gmail.com Hvala unaprijed! Citiraj
dorkin_kajo odgovoreno: 18. studeni 2008. odgovoreno: 18. studeni 2008. Molim vas ako i meni netko može poslati skriptu za DSI za administrativnog tajnika E-mail: noradorkin@gmail.com unaprijed zahvaljujem. Citiraj
Davor_VT odgovoreno: 21. siječanj 2009. odgovoreno: 21. siječanj 2009. Jel bi mogao tko i meni poslati najnoviju skriptu (također ako ima i eu) na mail: kdavor@net.hr, hvala unaprijed. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.