blackcode objavljeno: 28. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 28. listopad 2008. Dobio sam rješenje o naknadno utvrđenoj imovini nakon smrti moje bake. Po tom rješenju imovina se dijeli na četiri djela, ja nasljeđujem ¼ iste. Problem je nastao u tome što je i moj stric koji je umro 2001.g. naveden kao nasljednik, isto u udjelu od ¼.(nema nasljednike) Uložio sam žalbu iz gore spomenutog razloga i priložio smrtni list od strica kao dokaz. U uputi o pravnom lijeku nije bio naveden iznos pristojbe kod pokretanja žalbe, pa sam mislio da to i nije neka bitna stavka u financijskom smislu. Poštom sam dobio uplatnicu odnosno nalog za plaćanje pristojbe na iznos od 500 kuna te da to moram platiti u roku od tri dana od preuzimanja iste, a ako ne platim u navedenom roku onda još dodatno moram platiti minimalno 100 kuna odnosno maksimalno 50% od iznosa pristojbe. Obzirom da nije bilo navedeno u pravnom lijeku iznos/visina pristojbe kod pokretanja žalbe, moram li platiti istu ili se mogu žaliti? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.