Jump to content

Kako do zarađenog


anonimno

Preporučene objave

Što poduzeti, kad uredno odrađuješ svoj posao,a, ne dobivaš plaću, znam najednostavnije je napustiti tu firmu i otići, ali kamo, naime već dva mjeseca nismo dobili plaću a ljudi uredno rade, ima nas 8 zaposlenih, uredno se naplaćuju potrživanja, a novca nema, no još bih i mogao podnijeti kašnjenje plaća,čovjek se snađe za nešto pojesti, ali kredit u banci ne čeka, računi za struju se gomilaju i na to dolaze kamate, osobno sam podstanar, pa mi sad i to visi jer nemam čime platiti stan, novać će doći, možda za mjesec-dva, tri tko zna, ali što do tada, sindikat nas ne pokriva jer ima manje od 10 zaposlenih, akio tužimo firmu, zasigurno ćemo ostati bez posla, da li postoji kakvo rješenje ove pat pozicije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 mjeseci kasnije...

.....ako postoje potpisani ugovori,...(bilo kakvi između vas i poslodavca), koji dokazuju prava i obaveze, angažirajte advokata, dogovorite naplatu advokata od suprotne strane i puno sreće, da vas dopadne normalan sudac, koji će to skužit i biti od volje rješavati slučaj promptno........i puno strpljenja sa našim ''Bljak !!!'' sudovima i ......................

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija