igor0069 objavljeno: 30. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 30. listopad 2008. vecer svima... imam hitnu molbu za savjet.... danas mi je pauk digao auto... zanimljivo je da blokirani auti su bili od moje mame i od njenog kolege sa posla... dakle njima nisam smetao jer oba dvoje su tocno znali gdje me mogu naci ako trebaju otici... Zanima me dali se ja mogu zaliti i eventualno dobiti natrag tih 500 kn sta sam platio... hvala vam unaprijed na pomoci! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 30. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2008. jeste li sigurni da niko nije zvao policiju ili da je temelj postupanja bio zagrađivanje drugog vozila? svakako više nemate pravo na povrat novca. nećete biti evidentirani u prekršajnoj evidenciji. potvrda o naplaćenoj novčanoj kazni koju ste dobili od policijskog službenika služi samo za kontrolu naplate novčanih kazni. nema prekršajnog postupka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
igor0069 odgovoreno: 30. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2008. najvjerojatinije je zvana policija ali su digli moj automobil umjesto kombija koji je zapravo smetao... to su oznacena parkirna mjesta za doktore a auto koji nije mogao izlazit nije smio biti tamo jer nije iz bolnice... kada su dosli vidjeli su moga i op... nosi ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 30. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2008. ako se neko vozilo nalazi na mjestu koje pripada drugom vozilu, osobu koja je zauzela to parkirališno mjesto treba tužiti za ometanje posjeda. policijski službenici upućuju oštećenog da stvar riješi putem suda, te da fizički osigura svoj posjed. vaše vozilo je očito zakonito premješteno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
igor0069 odgovoreno: 30. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2008. to stoji, ali u biti moje je vozilo uklonjeno jer je teoretski smetalo vozilu koje je bilo nepropisno parkirano na TUDEM rezerviranom mjestu mjestu! Po tome da mi netko parkira u dvoriste a ja ga zatvorim ta x osoba ima pravo meni zvat pauka?! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ljutko odgovoreno: 30. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2008. pa ja mislim da stvar nije bas tako jednostavna, ali obzirom da je ceh placen prica je gotova. u sredjenim drustvima, kao npr u engleskoj, na privatnom parkiralistu stoji natpis o cijeni uklanjanja vozila. Siguran sam da to ovdje nije bio slucaj isto kao sto sam siguran da je 500kn beskrajno drzak iznos koj ama bas nicim nije utemeljen. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 30. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2008. policijski službenik (ili sutra prometni redar) će sebi olakšati posao, neće ulaziti u imovinsko pravne odnose, olakšat će sebi posao i postupiti isključivo po zspc-u. ukoliko posjedujete vozilo mase veće od 2,5 tona koje dizalica pauka ne može podići, a ustrajete da ne želite pomaknuti vozilo da izađe drugo vozilo - rizikujete i kaznenu prijavu. ukoliko odbijete pomaknuti vozilo koje pauk na kraju ipak premjesti dobijate prekršajni nalog iz čl. 32 zspc-a u stjecaju sa nepropisnim parkiranjem. rješenje je vrlo jednostavno - postavite lanac. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.