Jump to content

trebamo savijet!!!!

Preporučene objave

objavljeno:

-muž mi je kupio kuću prije 5 godina sa kompletnom papirologijom/lokacijska,građevinska,naravno i putem..

grad se obavezao da ce urediti pristupne puteve sto i pise u jednoj od tih dozvola itd itd ....no 2003 god kad uređivala ulica od strane grada oni su jednostavno zaboravili na nasu kucu.Preko 30 godina se koristio taj put za koji je placena i naknada,istom tom trasom idu i vodovodne cijevi i sve ostalo na kraju krajeva i sama kuca od 1968 nosi kucni broj i naziv te iste ulice.

U trenutku uređenja od strane grada ,susjedi su kupili parcelu preko koje se nalazio put i koji se nesmetano koristio (kupili su faktično stanje),uletili bagerima i sve sravnali,srusili mi ogradni zid kuce,otuđili dio posijeda i sagradili novi zid ali ne na temeljima starog.Grad u nijednom trenutku nije reagirao a imali su izvedbeni plan koji vodi samu Dubrovačku ulicu do kraja tj. moje kuce.

Jesu li tribali reagirati?-mislim da da,,

Sad već evo 5-tu godinu sa malodobnim dijetetom ulazimo na posijed do kuce preko jako uske daščice i to dobrom voljom susjeda koji eto moze i sutra reci -više nečeš.

Sutkinja koja je izisla na ocevid prejudicirala je postoječe stanje i nije nam ama bas nikakav put dala,ni put sluznosti ni pristup niti ista--samo doslovno mogu padobranom..

Može li mi itko dati neki savijet

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija