Jump to content

stečaj

uzeljko

Preporučene objave

Ne uspijevam više plačati svoje dugove prema bankama.Nedaju mi ni mogučnost da platim glavnicu, a sa kamatama dug nemogu platiti da živim 1 000 godina.

Zna li itko način da se izvučem iz toga u što sam upao ne baš potpuno svojom krivnjom-iako i nje ima ali malo- pa da umrem u božjem miru,a ne dužan?

Na pomoći i savjeu zahvalan do smrti, jer me ti vjerovnici već i svojim postupanjem tjeraju u smrt.

Dijeli na drugim stranicama

recite mi sljedece:

-o kakvim se dugovima TOCNO radi, nenamjenski kredit, dugovi zbog kupnje stana ili neki neuspjeli poslovi.

-kolika vam je placa,jeste li stalno zaposleni i gdje(drzavna/privatna firma)

-koliki su vam dugovi i kod koga imate kolike dugove

-sto imate od vlastite imovine, kucu/stan/auto/druge pokretnine i nekretnine, u kojoj vrjednosti otprilike i sto je od toga pod hipotekom

-jeste li u braku/vezi, imate li djecu, jesu li vam roditelji zivi i u kakvoj su oni financijiskoj situaciji

opcenito u hrvatskoj ne postoji stecaj za fizicke osobe, ali ako mi detaljno odgovorite na navedena pitanja mozemo mozda smisliti nesto kako cete se barem donekle zastititi

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija