uzeljko objavljeno: 7. studeni 2008. Dijeli objavljeno: 7. studeni 2008. Ne uspijevam više plačati svoje dugove prema bankama.Nedaju mi ni mogučnost da platim glavnicu, a sa kamatama dug nemogu platiti da živim 1 000 godina. Zna li itko način da se izvučem iz toga u što sam upao ne baš potpuno svojom krivnjom-iako i nje ima ali malo- pa da umrem u božjem miru,a ne dužan? Na pomoći i savjeu zahvalan do smrti, jer me ti vjerovnici već i svojim postupanjem tjeraju u smrt. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zzz_zzz odgovoreno: 7. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 7. studeni 2008. recite mi sljedece: -o kakvim se dugovima TOCNO radi, nenamjenski kredit, dugovi zbog kupnje stana ili neki neuspjeli poslovi. -kolika vam je placa,jeste li stalno zaposleni i gdje(drzavna/privatna firma) -koliki su vam dugovi i kod koga imate kolike dugove -sto imate od vlastite imovine, kucu/stan/auto/druge pokretnine i nekretnine, u kojoj vrjednosti otprilike i sto je od toga pod hipotekom -jeste li u braku/vezi, imate li djecu, jesu li vam roditelji zivi i u kakvoj su oni financijiskoj situaciji opcenito u hrvatskoj ne postoji stecaj za fizicke osobe, ali ako mi detaljno odgovorite na navedena pitanja mozemo mozda smisliti nesto kako cete se barem donekle zastititi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.