manoval objavljeno: 7. studeni 2008. Dijeli objavljeno: 7. studeni 2008. Na jednoj parceli ima dva suvlasnika, i od toga jedan je suvlasnik za 3 % a ja 97 % idealnih djelova. Koliko sam čuo ja bih sada trebao da pokrenem vanparnični zahtjev za razgvrnuče suvlasništva stoga imam 2 pitanja: 1. ima li negdje na netu gotovi tekst (uzorak) tog zahtjeva da ga ja isprintam i predam 2. treba li da ima kakav pečat i sl. 3. gdje se predaje taj zahtjev Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 8. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2008. Mislim da bi Vam bilo jeftinije i daleko, daleko, daleko brže da otkupite tih "3%" od suvlasnika. Dobro razmislite o ovom Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 8. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2008. www.osvz.hr parnični i izvanparnični postupak prijedlog za razvrgnuće suvlasništva Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.