hrvojeone objavljeno: 10. studeni 2008. objavljeno: 10. studeni 2008. Situacija je ovakva,neki dan kod neuspjelog pokušaja potpisivanja ugovora u t-comu za iphone sam saznao da imam dug iz 1999g. za koji nisam znao.Daljnjim informiranjem saznao sam da se dug odnosi na pretplatnićki ugovor koji sam potpisao u korist treće osobe o ćemu sud ima saznanje i podatke.Problem je u tom što ja nisam dobio nikakvu obavijest o ovrsi i dugu koji sad treba platiti.Da nisam išao kupiti iphone nikad nebi ni saznao za dug.Interesira me dali mogu izbijeći plačanje kamate na dug i ovrhu. Citiraj
zzz_zzz odgovoreno: 10. studeni 2008. odgovoreno: 10. studeni 2008. hrvojeone je napisao: Situacija je ovakva,neki dan kod neuspjelog pokušaja potpisivanja ugovora u t-comu za iphone sam saznao da imam dug iz 1999g. za koji nisam znao.Daljnjim informiranjem saznao sam da se dug odnosi na pretplatnićki ugovor koji sam potpisao u korist treće osobe o ćemu sud ima saznanje i podatke.Problem je u tom što ja nisam dobio nikakvu obavijest o ovrsi i dugu koji sad treba platiti.Da nisam išao kupiti iphone nikad nebi ni saznao za dug.Interesira me dali mogu izbijeći plačanje kamate na dug i ovrhu. ne morate nista platit, to je davno zastarjelo Citiraj
bovu odgovoreno: 11. studeni 2008. odgovoreno: 11. studeni 2008. dug za telefon zastarjeva za godiju dana za svaku ratu. znači nastupila debela zastara ako te do sada nisu tužili. preko HT-a više nečeš moči telefonirati sa pretplatom. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.