scampy objavljeno: 11. studeni 2008. objavljeno: 11. studeni 2008. uredno otplatim poveći dug dinersu po opomeni pred ovrhu kroz određeni perio i na rate..dok sam otplačivao sjetili su se još nekih računa koje sam negirao jer mi je cjelokupni dug sjeo jednokratno na naplatu...u svakom slučaju po meni ja sam nakon gotovo 2 godine sve otplatio, uvažavajući i kamatu na zakašnjela plačanja! nakon isplate žale se da sam ostao dužan nekih tisuću kuna, ja negiram i dadu me na sud, ja prigovaram i sad se vodi postupak kao kod platnog prometa!!! E SAD SLIJEDI MIRAKUL... ja osporavam ,oni traže vještaka...vještak pronalazi nove račune koji ovi nisu ni spominjali i prema njegovom vještvu moj dug sada izlazi više od 11.000,00 kn plus kamate za 2 godine,plus troškovi,plus..... da li je moguće da tužitelj traži 1000 kn. a vještak nađe 11.000 kn.????? šta napravit?? kako to osporit.?? u podnesku sam prigovorio na nalaz vještaka,istakla zastaru na nove račune(po meni izmišljene)....šta mogu još napravit...zapravo ljudi moji ma jeli ovo moguće???????? Citiraj
Utjerivaczakona odgovoreno: 11. studeni 2008. odgovoreno: 11. studeni 2008. Moguće, moguće. Ipak to ne znači da ako je došlo do zatare, to trebate platiti jer istakli ste prigovor Citiraj
erdelja odgovoreno: 12. studeni 2008. odgovoreno: 12. studeni 2008. Moj Vam je savjet; - otiđite u Diners i probajte se nagodit da povuku tužbu. Ako nečete bit zadovoljni njihovim prijedlogom, uvjek možete zatražiti mišljenje drugog vještaka, samo Vam to još povisuje troškove postupka. Citiraj
scampy odgovoreno: 24. studeni 2008. Autor odgovoreno: 24. studeni 2008. kao prvo odgovor utjerivača nije mi uopće jasan i ne znam šta je zapravo on odgovorio.. drugo pokušao sam s diunersom završit ovu priću i prije vještačenja ali nisu pristali ??? osim toga postavljam samo jedno pitanje pravnicima: zar nova znatno veća cifra nije prekoračenje tužbe, odsnosno novi momenat koji se ne odnosi na tužbu ??? Citiraj
scampy odgovoreno: 25. studeni 2008. Autor odgovoreno: 25. studeni 2008. molio bi utjerivača da mi pojasni svoj prethodni odgovor , te molim konkretni odgovor na postavljeno pitanje! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.