Jump to content

Porezni dug i ostale zavrzlame


bluesplit

Preporučene objave

Dana 14.09 2007. dobio sam rjesenje o ovrsi porezne uprave na iznos od 28.173 Kn.Na to rjesenje sam se zalio te sam dobio poziv na razgovor.Tamo su mi ispisali dokument da nisu nasli nikakve predmete koji bi mogli biti predmet ovrhe te da izjavljujem kako cu dug nastojati rjesiti prema mogucnostima.Zaposlen sam na odredjeno vrijeme i ugovor mi traje do kraja godine te cu najvjerovatnije nakon isteka ugovora biti prijavljen na neodredjeno vrijeme.

Danas sam dobio novu opomenu POREZNE UPRAVE u kojoj me obavjestavaju da podmirim odmah nastali dug.

E sad, zivim u stanu koji je pod kreditnom hipotekom i imam jos isplacivati kredit 9 godina.Vlasnicki list glasi na banku te na moje ime dok je kredit za stan na suprugino ime. Sporazumno sam rastavljen prije mjesec dana, supruga je ostavila meni stan s tim da ja isplaciujem kredit. Naravno, uplacujem kao da ga ona uplacuje. Dogovorena je i alimentacija od 800 kn.

Zanima me da li postoji sansa da se ovaj dug otpise. Inace u spomenutom dugu imam i dug za kupovinu stana iako je to meni, prva nekretnina i druge nekretnine ne posjedujem ni ja ni moja bivsa supruga ni dijete. Svu potrebnu dokumentaciju sam prikupio i predao ali u kasnom roku pa mi to nisu uvazili uz sve zalbe jer nisam ni znao da imam pravo biti oslobodjen placanja tog poreza. Placa u firmi mi je 4.300 Kn, uz placanje kredita za stan i alimentacije te ostalih rezija ne ostaje mi nista.

U zeznutoj sam situaciji...molim vas ako mi mozete pomoci savjetom.

Hvala !!

.Sa

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija