Jump to content

Obnova postupka


CheKirac

Preporučene objave

U petom mjesecu 2008. podnio sam zahtjev za obnovu postupka, jer mi je utvrđeno pogoršanje bolesti.Kod nadležnog vještaka u HZZO-u odcapario onako od oka 3o%vojno 70% civilne.Imam opću nesposobnost.Kaže meni da je gosp. Ta...ki velikodušan i da će mi to priznati jer je njemu u 90% slučajeva priznato, kao stručnjaku.U 12. mjesecu dobio riješenje od istog HZZO-a gdje je određeno oštećenje 70%vojno a 30% civilno. Samo je nadležna komisija u ZGB. preokrenula omjer.Ja se skamenio, nisam mogao vjerovat i ni danas mi nije to jasno.U međuvremenu mi stiže dopis da moram prikupit dokumentaciju jer mi ističe privremeno riješenje 20% rat 80% mir za novo vještaćenje kod prvostupanjske komisije.Ša sad mogu očekivati, hoće li opozvati pregled ili ću morat sa istim nalazima na komisiju.

Moram naglasiti da mi se u ovom riješenju priznaje pravo od o1.o5.2008. god i dobio sve zaostatke od mirovine.U riješenju nepiše da je privremeno,već samo izračun mirovine i od kad počinje nova isplata.

 

Molim odgovor od onoga koji je upućen u takav slučaj,unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala ti na odgovoru i pojašnjenju,ali ja sam još u nedoumici,mislim da možda netko nije od službenika pogriješio u pisanju riješenja.Ali kad razmislim malo bolje, nek bude ovako meni dobro.Nisam se žalio na riješenje

a ovi koji su tražili dokumentaciju za novo vještačenje imaju u spisu sve pa nek misle.

 

Želim svim forumašima Sretnu novu i uspjeh u riješavanju svojih najvećih problema, da ih što prije riješe,naravno na svoje zadovoljstvo. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija