Jump to content

stecajni postupak nad doo i ovrha nad privatnom imovinom

fticek

Preporučene objave

postovani

Buduci da ne znam vise kome bi se vise obratila, mozda vi imate savjet za mene. Prije vise godinu dana otvoren je stecaj nad mojim poduzecem, makar sam imala kupca i tako bi se rijesila svih dugova, koji su bili manji nego procjenjeno vlasnistvo poduzeca. U medjuvremenu sam bez ikakvog dohotka od dana proglasenja postupka i time i u nemogucnosti platiti odvjetnika, da me zasupa i pokrene zalbe na sve nepravilnosti, koje sam uocila za tog vremena i na koje sam upozorena. preporuceno mi je, da pokrenem tuzbu protiv najmanje dvije stranke, koj su nastetili poduzecu i time mi je oduzeta moja imovina. Da li postoji neka institucija ili netko, tko bi mi mogao pomoci, a da ga placam na rate ili onda kad se sve zavrsi takodjer na rate, jer je imovina u toj mjeri spiskana, da nije ostalo niti za isplatu dugova drugog razreda. E sad moje drugo pitanje, kako se mogu obraniti od ovrhe na privatnom vlasnistvu? Naime jedna banka trazi na osnovu mjenice, koju sam potpisala kao direktor, ovrhu nad osobnom imovinom, jer ocito nece dobiti dug podmiren iz mase. Dopis sam primila jucer.

Molim Vas, ako ikako mozete, da mi pomognete, jer je ugrozena moja cijela obitelj s time, a od pocetka mi je receno, neka ne brinem, sve ce se rijesiti, svi dugovi podmiriti iz mase. A sada, kada nemam niti za zivot, vec me kcer uzdrzava, sada mi salju potrazivanje za potrazivanjem na osobnu adresu uz pretnju ovrhe nad privatnom imovinom. A jedino je kuca prijavljena na mene, s time da imam jos otplatni dug prema Stanoingu nad kucom.

Dijeli na drugim stranicama

• 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija