Jump to content

prijetnja o naknadi nestale robe

darijucopu

Preporučene objave

Bok molim nekog neka mi pojasni jednu stvar.Radim kao trgovac u trgovini informaticke robe.Kao i svakog dana taj sam dan zaprimio robu i na primci stavio svoj potpis da je ta roba primljena.Nakon 6 dana ispostavilo se da fali stvar u vrijednosti od 6 tisucu kuna i sad mi poslovodja prijeti da sam ja to potpisao i da roba nije dosla te da on to sad ne moze opravdati i da sam ja kriv jer je roba na stanju a fizicki je nema.To verificiranje robe vrši upravo on.A sta ako je netko to ukrao,netko od ostala 2 radnika,tko moze mene okriviti bez dokaza???KOjih nema jer u trg nema kamere..

Dijeli na drugim stranicama

Pogledaj jako dobro na ugovoru o radu jer tako ako piše da možeš snositi troškove, možeš ali samo ako piše u ugovoru i to samo u iznosu 1/3 plaće s tim da prije toga oni moraju napraviti neki dokument koji ti moraš potpisati kako bi imali dokaz da si ti pristao na to... U protivnom ne, ako se to dogodi... Imaš pravne osnove za tužbu. Pogledaj zakon o radu imaš točan članak na kojem piše da nisu dopuštene kikakve obustave na plaću bez pristanka radnika.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija