Jump to content

Pravo na pomoc

level42

Preporučene objave

Pozdrav svima.

Imam veliki problem. Pred rastavom braka sam, imamo dvoje maloljetne djece. Plan je da iselim iz kuce i odem u podstanare sa djecom. Zanima me dal imam nekakva prava na finacijsku pomoc posto planiram otici malo dalje da izbjegnje njegovo svakodnevno kucanje na vrata i maltretiranje, a to povlaci za sobom jos brdo pitanja. Prvenstveno putovanje na posao jer suto nemam, a vlak i autobus ko za inat ne voze u to vrijeme. Radim u tri smjene i to putovanje mi je zbilja problem. U firmi u kojoj radim su mi rekla da imam pravo na povrat prijevoza, ali da oni nisu u mogucnosti isti mi osigurati. dakle taj dio moram sama. Kredit ne mogu dici jer mi onda nece ostati za stanarinu i ostale troskove. Dal postoji u ovoj drzavi netko ili nesto kome bi se mogla obratiti za pomoc, posto od svojih bliznjih ne mogu racunati na nikog.

Dijeli na drugim stranicama

koiko ja znam za ovakve stvari ne postoji pomoc

troskove prijevoza su vam rekli da ce Vam finanacirati i to je kod privatnog sektora velika povlastica koju rijetko koji privatni poslodavac daje,

isto tako budite pazljivi jer troskovi prijevoza (ali i prirez) idu prema prebivalistu dakle bitno je gdje Vam je prebivaliste.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija