Jump to content

Vrijednost obeštečenja radnog spora nakon denominacije Dinara u Kune

Mak

Preporučene objave

Radni spor traje 19 godina. Sada ide prema kraju. Vještačeno potraživanje u Dinarima, vještak je denominirao u kune, dolaskom naše valute - kune!

Zanima me, koliko tada denominirana vrijednost na primjer od 1,00 kn. vrijedi danas u 2009. godini?

Čitam u novinama da se dosuđuju odštete od nekoliko lipa, pa sve do velikih iznosa...? :-?

Dijeli na drugim stranicama

Kazete:

"Zanima me, koliko tada denominirana vrijednost na primjer od 1,00 kn. vrijedi danas u 2009. godini?"

Kada tada?

Opet vam treba vjestak na samom kraju spora.

Probajte se snaci u Ministarstvu financija. Oni sigurno imaju tecajne liste i za period koji trazite.

Zna se dogoditi da se u nekoj banci nadje dobra i vrijedna dusa pa vam to pronadje...

Denominirana vrijednost je normalna sa datumom dolaska kune i svjestan sam da mi na kraju radnog spora treba vještak radi točnog proračuna iznosa.

Mislio sam samo da na forumu postoji netko tko ima osbno ili pravno iskustvo sa time u vezi - pa da prije samog vještačenja imam neka saznanje...! Hvala na javljanju!

Poštovani!!

Očito da Vam nije jasan bit mog pitanja!

Ja sam samo pitao, ponavljam -da li netko zna koliko vrijedi u sudskom radnom sporu 1,00 HRK denominirana iz dinara?

Pitao sam da li netko ima iskustva ili sl. slučaj! Vi očito o tome nemate nikakvo saznanje, pa ne razumijem zašto se javljate i neumjesno i nepristojno ismijavate moje pitanje !???

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija