Jump to content

kupoprodajni ugovor bio tech

nikikiki

Preporučene objave

Poštovani,molim za pomoć.

Dana 10.11.2005 sklopila sam kupoprodajni ugovor sa firmom bio tech i od njih kupila madrace.To sam platila čekovima(6 čekova) i drugi dio trajnim nalogom sklopljenim u zagrebačkoj banci i to sve uredno predala njihovom prodavatelju.Sve zajedno 21.000 kn.I sve je bilo ok do 15.12.2009 kada kući dobivam opomenu da imam dugovanje prema navedenoj firmi u iznosu od 7,800kn ida nešto nisam platila.Pošto te račune nemam-tko to više ćuva odlazim u banku jer je bio ugovor preko njih i čekovi i dobivan za 1 tjedan ugovor o trajnom nalogu i potvrdu da su svi čekovi otišli na naplatu.To šaljem u navedenu firmu( bio tech) i za 2 dana kontaktira me gospođa da su pronašli sve uplate ali da im još fale sada 4000,00kn(2 uplate sa trajnog naloga) i traži da donesem potvrdu iz banke kada je toćno išao trajni nalog).Opet odlazim u banku gdje mi kažu da po stranici A4 moram ispis platiti 50,00kn.Naravno odustajem jer mi žena kaže da toga ima ohoho.Da ja ne duljim zanima me da li je ovaj slučaj otišao u zastaru.I kako to riješiti jer stvarno ovo nema smisla.Prošle su pune 3 godine i sada se sjete da nešto nije plačeno? :zao:

Molim savjet

Hvala!

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija