Jump to content

Hrvatske željeznice - sramotno ponašanje - što da napravim


marko27

Preporučene objave

Poštovani forumaši,

 

danas sam se vraćao kući vlakom iz Zg-a, i vlak je kasnio te nisam uspio uhvatiti vezu za odlazak prema doma. Došlo je do kašnjenja vlaka oko 30 minuta i ja sam htio napisati žalbu u prometnom uredu u stanici N. Kapela da izrazim nezadovoljstvo kašnjenjem vlaka.

Kada sam zatražio knjigu žalbe, tri osobe su bile u prometnom uredu i jedna od njih je rekla: Kakva knjiga žalbe? Koji ti kur.. želiš pisati u knjigu žalbe? Ako ti se ne sviđa idi autobusom! Ja sam ponovno tražio da mi daju knjigu žalbe, međutim nisu mi ju dali.

Ovako ponašanje ne zaslužuje nitko, i želim nešto poduzeti u vezi toga, jer smatram da mi moraju dati da upišem svoje nezadovoljstvo s "pruženom" uslugom.

 

Vidio sam na stranicama gonga da Knjigu žalbe moraju dati, ako ne da ih prijavim Državnom inspektoratu, što i mislim učiniti.

 

 

Htio bih još nekome poslati informaciju o bezobrazluku konduktera/prometnika ili koga već. Kako da saznam tko mu je nadređeni ili slično?

Ima li još netko nekakav savjet što napraviti?

 

Hvala lijepo unaprijed na pomoći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija