Jump to content

susjed vrijeđao moju 1.5god.bebu


tashana

Preporučene objave

bila sam vani sa svojom bebom i igrala se,otišla je po loptu i kad sam je ja zvala da dođe k meni uključio se i susjed:odi na ccccc,ooodi na...ko dok zoveš kakvu životinju!!!otišla sam u kuću da izbjegnem kakvu goru neugodnost.za par dana dolazim kući,izađem iz auta i naravno susjed je ponovo u akciji!dovikuje mi kurvo!!!da ne duljim tužila sam ga i na ročištu me dočeka lijepo iznenađenje,protutužba!

susjed je 1. svjedočio i sve što on radi,provocira,dobacuje i još kojekakve gadosti kaže da mi radimo njemu!!!ima i lažne svjedoke!traži odštetu i zatvorsku kaznu za mene!?!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pogriješili ste što ga niste snimili. To uvijek smiri takve idiote.

Još nije kasno, ako vas i dalje vrijeđa. Danas je ta oprema svima lako dostupna.

 

Frend je imao sličan problem.

Bezobzirni i donekle agresivni susjed stalno mu se parkirao pred kolni ulaz, a čikove su on i svi njegovi gosti bacali frendu u dvorište.

Predložio sam mu da cijelu okolinu 'pokrije'nadzornim sistemom, kamerama ispod strehe kuće. Postavio je sedam kamera (neke su i neaktivne). Sada se situacija smirila, nije susjed toliko hrabar da radi pi..arije dok 'se snima'.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala na savjetu,pa već neznamo kako bi izašli na kraj s njim!

on se bacio u obilazak susjedstva da mu budu svjedoci,neznam kakvi i u vezi čega jer nitko nije bio nazočan što se tiče ovih dvaju događaja,nitko nije pristao.kažu mi ljudi da je bio ko sumanut,da će sredit on nas...al neće nitko to reći na sudu!neće se zamjerat da se nebi i na njih okomio...svako gleda svoja posla...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija