Jump to content

Bolovanje nakon porodiljnog


anonimno

Preporučene objave

  • 2 tjedna kasnije...

MOLIM DA MI ODGOVORITE DA LI SUPRUG IMA PRAVO BITI NA BOLOVANJU DOK SAM JA U BOLNICI ZBOG PORODA DRUGOG DJETETA. PRVO DIJETE JE STARO ČETRI GODINE I IDE U VRTIĆ ALI SUPRUG RADI I NOĆNE SMJENE PA NEMA TKO BITI SA DIJETETOM. AKO IMA KOLIKO IMA PRAVO DANA BITI I DALI IMA PRAVO BITI DOK DOĐEM IZ BOLNICE ZBOG MOGA OPORAVKA RADI ĆUVANJA DIJETETA?. KOGA MORAMO U SLUĆAJU DA IMA PRAVO TRAŽITI DA MU OTVORI BOLOVANJE? HVALA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da li Vi koristite rodiljni dopust? Ako ga koristite, onda primate i naknadu zar ne? Ako ste nezaposleni, da li koristite pravo na rodiljni kao nezaposlena majka? Puno je pitanja, ali Vaš suprug nema pravo na bolovanje dok ste Vi u bolnici, jer Vi ste u bolnici i imate njegu, a zbog njege člana tj. djeteta nema pravo, jer nije dijete bolesno. Muž ima pravo po kolektivnom ugovoru (zavisi gdje radi) na određen broj dana zbog poroda djeteta. Slijedom navedenog, suprug može koristiti dane godišnjeg kao i svi očevi u slučaju poroda djeteta.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija