Jump to content

Molim pomoć


Ivankica

Preporučene objave

Suprug me maltretira već godinama svojom ljubomorom i ispadima. Što više publike to je on rječtiji. Uglavnom, jučer mi je u svađi rekao da se pazim na cesti. Nakon toga nazvao je policiju i predstavio se kao suprug kojeg poludjela žena maltretira. Ishod svega je da ako dođemo na sud ja ću ispasti ta koja njega tlači. Zanima me kako se obraniti i dokazati istinu. Isto tako me zanima da li me nakon 25 godina braka njegov otac može izbaciti iz njihove kuće u kojoj živimo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U ovom slučaju za mene bi bio veoma jednostavan postupak ponašanja. Ja vjerujem da ste osoba od dostojanstva i da postupak Vašeg supruga doživljavate veoma bolno, ali tu je opcija: Ozbiljan razgovor sa kojim morate provesti sa Vašim suprugom ili razvod. Mislim da Vas nitko ne smije izbaciti iz kuće dok se ne provede brakorazvodna parnica i podjela imovine u bračnoj stečevini koju opet možete potraživati tužbom. Cijene dostojanstva i slobode nema cijene, pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija