Jump to content

muka po HT-u


Charisma

Preporučene objave

Pozdrav!

Molim vas za pomoć.Roditelji su u brakorazvodnoj parnici.Otac na toj adresi ne živi 1 godinu.Ugovor o fiksnoj liniji i ADSL-u stoji na oca.Majka bi ih željela isključiti i otvoriti novu na svoje ime.U T-Comu ne žele isključiti liniju jer zahtjev može podnijeti isključivo onaj koji je potpisao ugovor.Služba za korisnike je savjetovala da se ne plačaju računi pa će oni sami isključiti liniju(a kao da se izbjegnu problemi,računi se plate kad oni iskopčaju liniju,a oni je neće ponovno ukopčati ako se ne podnese zahtjev)Dali postoji koji drugi način da se ta linija isključi a da ne bude komplikacija,njihovih tužbi itd...?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako se računi ne plate, i oni zbog toga isključe liniju, bit će poslije problema ponovo dobiti liniju na istu adresu (i isto prezime?) dok se ne plati dug. Prelazak na drugu mrežu (tvrtku) ne rješava potpuno ovaj problem. Ako je stvar u tome da se dokaže tko plaća račun, neka majka plaća preko e-bankinga.

Ako je pokrenuta parnica, mogla bi majka urudžbirati pismeni zahtjev (u upravi tvrtke, Savska 32, Zagreb) sa kopijom brakorazvodne tužbe i izjavom da suprug više ne živi na toj adresi. Pa ako i ne žele prenijeti liniju na majku, bar ćete imati pismeni dokaz da ste tražili promjenu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija