Jump to content

Prijava za srpanj

borbena

Preporučene objave

pa to bi zapravo bio rok za lipanj!

a za lipanj se prijave ponude do kraja travnja!!

znaci, tebi bi bilo najpametnije prijaviti PI u zadnjim danima travnja!!

Rok podnošenja prijave

Prijava se podnosi najkasnije 45 dana prije početka ispitnog roka. Ispitni rok počinje sredinom mjeseca. Dakle, ako kandidat želi prijaviti ispit za npr. travanj mora podnijeti prijavu do kraja veljače, za svibanj do kraja ožujka, za lipanj do kraja travnja itd.

Ispiti se održavaju svaki mjesec osim u srpnju i kolovozu.

Dijeli na drugim stranicama

borbena je napisao:

Kada bi bilo najbolje podnijeti prijavu za polaganje pravosudnog, što prije ili što kasnije odnosno bliže roku za koji prijavljujem, te za koji dan da prijavim ne bi li okvirno upala za polaganje u vremenskom periodu od 5.-15. srpnja?[/size]

Koliko sam primjetila do sada, ako želiš da te stave za kraj lipanjskog roka, odnosno od 5. srpnja pa dalje, pametno ti je prijaviti već početkom travnja, jer sam stekla dojam da što im prijave prije stignu tako i uvažavaju želje, a kad se dani popune, raspoređuju te na ranije dane. Baš sam čitala tu na Legalisu da je cura prijavila za zadnji dan roka, a stavilo je na prvi, tako da je jedino pravilo čini se slanje prijava što prije. :-D

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija