Jump to content

zagreb...split??


inanaaa

Preporučene objave

Ako ti pomogne informacija, Pravilnikom o studiju,(kojeg možeš pročitati na www.pravo.hr), uređena je opcija "gost student", to može biti redovni ili izvanredni student drugog visokog učilišta, najduže može trajati jednu akad.godinu.Al vjerojatno za to mora postojati neki ugovor između zg i st, i pitanje je bi li u tu opciju ušao tvoj interes, upis i kolokviji u st, predavanja u zg.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nije moguce, bar ne na nacin koji ti zamisljas.

nitko ti ne brani da upises vanredno u splitu i ides u split na ispite niti ce te itko izbacit sa predavanja u zagrebu ako tu ne studiras, ali niti ce ti biti prilagođena predavanja ispitu niti ces imat pravo na bilo kakve kolokvije.

Inace, cjela prica nema smisla. U splitu ti polozi nekih 25 ljudi prvu godinu u roku, od toga su 23 redovna studenta i maksimalno 2 izvanredna. Drugu godinu ti da uredno svega TROJE ljudi. E da, upise se nesto oko 300,400 studenata godisnje ako se ne varam.

Prebacit se u split ti se isplati samo ako si spremna preselit se ili ako si stigla do 4. odnosno pri kraju si 3. godine pa dodes mirna u split jer one stvarno teske ispite ne moras polagat.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 godina kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija