Jump to content

mogu li traziti rad za opće dobro?


PRIMO

Preporučene objave

2006.god.opsuden sam na 3.mjeseca zatvora za 173.2. dogadaj iz 2005.jedan od osudenih se zalio na presudu vrhovnom sudu.

riešenja još nema.od lipnja 2005 zivim normalno čekam drugo djete,kaznu sam po savjesti odsluzio več 5 puta. imam ambicije

na privatnom i poslovnom planu ali me ovo koči.branitelj sam is dijagnosticiranim ptsp.hto bi znat kako i dali mogu dobiti

ROD.4god nakon dogadaja.čist sam po svim pitanjima od tada.

P.S.AKO JE OD NEDJELA PROŠLO 4.GOD KAD ĆU U ZATVOR ZA JOŠ 4?'?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kao što samo ime govori to je izvanredni pravni lijek.

 

Može ga se upotrijebiti samo nakon pravomoćnosti presude.

 

Možete sami tražiti požurnicom rješavanje presude, ali to Vam nema svrhe.

 

Izvanredni pravni lijek se može uložiti kada se pojave nove okolnosti ili one za koje niste mogli znati tijekom suđenja,a mogu utjecati na presudu (ukratko o tome, ali se tu ima pričati).

 

Takvo nešto bez odvjetnika ne savjetujem jer postoje neki formalni uvjeti u Zakonu o kaznenom postupku kojih se treba držati

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

recimo koji podaci koje nisam znao? nisam znao da ću imati 2.djece i normalno zivjeti.jedini od osudenih nisam imao socijalnu anamnezu,meni za posredovanje 3 mj.a za istu travu tipu koji ju je prodao uvjet,4 i 5 optuzeni uvjet za pol kile(OSOBNA UPORABA)odvjetnik kaze necemo se zalit dobro smo prosli.4 godine je proslo odlezao bi pljačku več.za odvjetnika nemam novca više ionako sam se sam branio.samo hoću normalno zivit.šta da radm?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovaj me odgovor zaintrigirao.Kada je presuda pravomočna ako se nisam zalio na nju?Koliko sam ja shvatio pravomoćna je nakon završetka roka za zalbu nakon primitka.U mom slučaju od petoro osudenih zalio se samo jedan.Ima li to veze s pravomoćnosti presude za nas četvoro koji se nisu zalili?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moze li mi netko odgovorit na moja pitanja? Netko ko se kuzi u pravo.ili nisam bio jasan ili ću u zatvor na tri mjeseca 7,8.god.nakon nedjela?Postoji li mogućnost izvanrednog pravnog lijeka i dali je moja presuda pravomoćna ako se nisam zalio na nju?tuziteljstvo se nije zalilo,samo 4.optuzeni.MOLIM POMOĆ!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija