Jump to content

nemoguci susjedi


Karla1306

Preporučene objave

Upomoc, imam susjede iznad mene od kojih vec par godina ne spavam,bude nas svako jutro oko 6-6,30, trese mi se luster itd. Naime oni nemaju tulume nego zive bucno. Lupaju, vicu, trce po stanu, bacaju se igracake, usisava se kasno ponoci ... i da ne nabrajam. Niko mi nece pomoc. GSKG kaze da to nije njihovo (pa zasto ih placam? ). Policija kaze da to ne spada pod narusavanje javnog reda????...i tako smo mi u obitelji ludi od svega, neispavani, nervozni, umorni, dolazi do medusobnih svada itd. Moj dvogodisnjak ne spava zbog njihovok jer nas ide spavati u 21 h, a njihovi trce po stanu do ponoci!! Nedavno sam uspijela nac neki zakon o vlasnistvu gdje clanak 98,99 i 100 jasno kazu kako se treba ponasati u stambenoj zgradi i da je vlsnik stana odgovoran za ponasanje svojih ukucana koji stvaraju buku ili svojim ponasanjem ugrozavaju i ometaju susjede. Da za to postoje kazne pa cak i u krajnjem slucaju se moze zahtijevati i iseljenje takve obitelji. Sve lijepo pise pa kako onda ja nemogu nista uciniti. Za gradansku parnicu nemam, a ako neko zna koliko bi me to kostalo neka ipak javi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pa ne znam baš da se može tražiti iseljenje 'takve' obitelji, jer ako su oni vlasnici stana, a vlasništvo je ustavom zagarantirano,onda to baš ne bi išlo.

 

ali. ako ne možete spavati, ja imam jutro zemlje-voćnjaka kojeg treba kosit. pa kad postanete razdražljivi dođite k meni kosit voćnjak, a ja ću s užitkom za promjenu za to vrijeme ćuvat vašeg bebača.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nindy je napisao:

pa ne znam baš da se može tražiti iseljenje 'takve' obitelji, jer ako su oni vlasnici stana, a vlasništvo je ustavom zagarantirano,onda to baš ne bi išlo.

 

U stambenoj zgradi zapravo si suvlasnik zgrade (i vlasnik posebnog dijela-stana).

Moguće je izvlaštenje na zahtjev većine, ali u praksi to ne bi prošlo u ovakvom slučaju.

 

Najbolje je odseliti.

Pomalo će ljudi postati svjesni da i vlastita kuća ima svojih prednosti.

:frajer:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija