Jump to content

II mirovinski stup


jadra5

Preporučene objave

Potaknuta stanjem u mirovinskim fondovima i prijedlogom ukidanja istih, malo sam vise paznje posvetila svemu tome i danas se totalno sokirala.

Dakle, kopiram izvjestaj RBA fonda koji sam primila 03.02.2009.

03.02.2009 na Vas mirovinski racun uplacen je novi mirovinski doprinos u iznosu od 454,75 hrk. Vase novo stanje na racunu sada je 22.523,08 hrk.

Danas mi stize novi izvjestaj pa kopiram i njega:

03.03.2009 na Vas mirovinski racun uplacen je novi mirovinski doprinos u iznosu od 454,75 hrk. Vase novo stanje na racunu sada je 22.558,01 hrk.

Ispada da mi je stanje u odnosu na prosli mjesec povecano za samo 34.93 kn.

Priznajem, nisam financijski strucnjak, ali zato molim da mi netko pokusa objasniti gdje je nestala razlika od 419.82 kn. :-?:misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Zbog ovakvih stvari dolazi do totalnog nepovjerenja u financijske institucije kao npr. osiguravajuće kuče, banke... Evo prije neki dan sam dobio opomenu pred tužbu od Osiguranja-Zagreb d.d. jer im nisam navodno platio račun za dopunsko zdravstveno osiguranje za 5. , 6., 7., i 8. mjesec 2006. godine. Dakle mjesec dana do prije tri godine za potraživanje iznosa od cca 400 kn. Naravno, svaki ugovor sa dotičnom osiguravajučom kućom sam momentalno prekinuo i prestao bilo kakvu uplatu (mirovinsko III stup, životno osiguranje za mene i moje dijete, daljnje izdvajanje za dopunsko zdravstveno osiguranje). Poanta, čuvati sve uplatnice bar 10 godina, ja sam svoje uplatnice do sada bacao nakon dvije godine i to mi se osvetilo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija