slavko0101 objavljeno: 6. ožujak 2009. Dijeli objavljeno: 6. ožujak 2009. 80% sam HRVI iz Karlovca, stambeno nezbrinut. Sad kad više nema stanova u organiziranoj gradnji, prvi sam na listi. U MOBMS-u su rekli da imam pravo na stambeni kredit u iznosu 42000€ (tročlana obitelj) i da im trebam dostaviti predugovor o kupnji stana. Čini mi se da su mi postupak ostvarivanja kredita "zaboravili" objasiti. Ukoliko znate nešto o tome (postupak)molim pomoć. Također, za 42000€ u Karlovcu mogu kupiti stan od 35 kvadrata. Postoji li neki odvjednik koji se bavi stambenom problematikom, a koji bi me uputio na koji način MOBMS može otkupiti stan u vlasništvu npr. MORH-a koji bi se zatim dodijelio HRVI-ima. Postoji li uopće takva mogućnost? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ACDC odgovoreno: 6. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 6. ožujak 2009. Svaka veća središta u Hrvatskoj imaju u svojim udrugama (HRVI i sl.) pravnike (besplatne)za branitelje koji su upučeni u tu problematiku. Pozdrav ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.