Jump to content

molim vas pomoć oko bolovanja i prekida bolovanja...


wulfi

Preporučene objave

imao sam dvije operacije koljena i nikako da koljeno te mišići dođu na svoje...već sam 6 mjeseci na bolovanju vodilo se kao ozljeda na radu,te sam prošli tjedan bio na invalidskoj komisiji te sam u razgovoru s doktoricom bio jako ugodno iznenađen s ljubaznošću te mi je rekla sama da nevjeruje da ću ikada moći više baviti se zavarivačkim poslom te da po novom nemogu odrediti invalidnost odmah,a kod mene je još liječenje u tijeku...da bi me nazvala danas doktorica medicine rada te rekla da je dobila negativno rješenje komisije da nema invalidnosti te mi s petkom prekida bolovanje iako sam ja na jednoj štaci,te na terapijama...nije mi jasno pomozite,što da radim..kao mogu se žaliti na komisijinu odluku,ali moram se javiti na posao u ponedjeljak...hvala svima... :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani !

Vi imate pravo žalbe na odluku o prekidu bolovanja . Žalba se podnosi u roku od 8 dana .Podnesite ju preko iste Komisije i tražite da drugostupanjski organ naloži vještačenje . Priložite svu dokumentaciju ( preslike -ne originale ) .Prije toga možete ići na razgovor sa predsjednikom Komisije i obrazložite mu činjenično stanje -težinu poslova zavarivača i još uvijek teško zdravstveno stanje te opasnost od povreda na radu -da poslove zavarivača niste u stanju obavljati sa štakama .

 

Napišite Žalbu i predajte ju odmah Komisiji za viši organ i tražite vještačenje slučaja .

 

Ne zaboravite rok od 8 dana .Na posao se morate javiti , makar 1 dan i na poslu se mora vidjeti da niste u stanju raditi , pa ponovno kod obiteljskog liječnika dok drugostupanjski organ ne donese odluku u Vašu korist .

 

Pozdrav ! Ude :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala vam najljepša na odgovoru...pomoći...žalosno je da se na tako laki način i glupi žele riješiti ljudi na bolovanju koji su stvarno bolesni,tj,još traje liječenje....kažu ili si radno sposoban po novom ili u invalidsku mirovinu....hmm...užas od svega...samo tko će biti kriv za daljnje posljedice bolesnih ljudi...trebalo bi njih onda tužiti za uskraćivanja prava na liječenje....

hvala još jednom...pomalo sam ogorčen ovim novim zakonom...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 5 godina kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija