Jump to content

obnova postupka u kriznim vremenima


Delta70

Preporučene objave

ako se radi o procijeni radne sposobnosti za osobu sa statusom HRVI treba od liječnika opće prakse tražiti obradu za komisiju.

na procijenu radne sposobnosti ili povečanje omjera ići samo sa nalazima za zdravstvene probleme na osnovu kijih je i dobiven status HRVI tj.priložiti nalaze koji ukazuju na pogoršanje za ranu,povredu ili bolest koja je upisana od strane DLP na nalazu i mišljenju kao uzrok invalidnosti.

ukoliko se traži procijena radne sposobnosti i na osnovu liječničkih nalaza za zdravstvene probleme koji nisu navedeni u nalazu i mišljenju DLP riskirate povečan civilni dio ograničenja radne sposobnosti.

veči omjer mir u odnosu na rat.

nalaze sami dostavljate liječničkom povjerenstvu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

molio bih odgovor od iskusnijh kolega ako može......

 

4 gardijska brigada, 91 god,imam stalano riješenje HRVI 20% iz 2001 godine,a u kojem sam odbijen po osnovi bolesti(ptsp) zbog nepravovremenosti podnošenja zhtijeva.

 

sada sam mislio tražiti obnovu postupaka i tražiti i invalidnost na osnovu ptsp, ali kažu u uredu za obranu da nemam pravo podnijeti zahtjev jer sam zakasnio. naime, trebalo je to prijaviti do 2005 godine, ali ja sam već podnosio zahtjev za ptsp 1999 i 2000 godine zbog bolesti kada sam bio odbijen.

 

sada me zanima zašto sam zakasnio ako sam već 1999 podnosio zahtjev za ptsp i bio odbijen.valjda bi trebalo tada biti prijavljeno jer sam ga i tada prijavljivao, ali mi je odbijeno zbog premalo nalaza.

 

hvala...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija