stela2 objavljeno: 21. travanj 2009. Dijeli objavljeno: 21. travanj 2009. Neznam gdje mi se izgubila tema pod istim naslovom. Ali, evo, ponovo, u kratko. Prekršaj u kojem sam proglašen krivim otišao je u zastaru (obavijestio me odvjetnik). Od moje osiguravajuće kuće sam dobio obavijest da je druga strana pokrenula odštetni zahtjev radi navodne ozljede (iako po nesreći nije bilo ozlijeđenih). Da li moja osiguravajuća kuća može odbiti zahtjev, obzirom na proglašenu zastaru prekršaja? Hvala u naprijed. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 25. travanj 2009. Dijeli odgovoreno: 25. travanj 2009. Da. Ukoliko izostane presuda, netko Vas može tužiti privatom tužbom. Zastara je mač sa dvije oštrice. U slučaju pokretanja privatne tužbe ovavezno angažirajte odvjetnika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.