Jump to content

Here we go again!!??


willem

Preporučene objave

Ne mogu se oteti dojmu kako je ustvari jednostavno biti u zatvoru jer zapravo nema nikog tko bi te na taj način maltretirao i ponižavao kao djelatnici suda.U ovome konkretnom slučaju rijeć je o sudu u Čakovcu,općinski sud u malome čakovcu ,negdje na sjeveru ove male zemljice,koji Vam neće izdati potvrdu o nekažđnjavanju jer ste kažnjavani,ok!Ali,isto tako Vam neće izdati ni potvrdu da se protiv Vas ne vodi nikakav sud iako se ne vodi jer ste...šta?...naravno K A Ž NJ A V A N I !!! ..naravno od mog kredita nema ništa jer nema potvrdice ...dakle ništa od legalnog posla ..nego pištolj u ruke and HERE WE GO AGAIN!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako se protiv tebe ne vodi postupak odnosno ako je taj postupak u kojem si oglasen krivim pravomocno okoncan, onda ti se mora izdati potvrda da se protiv tebe ne vodi postupak (to je ona tzv "potvrda o nekaznjavanju")

a ovo drugo, potvrdu kojom bi se doslovno potvrdjivalo da jesi ili nisi pravomocno osudjivan niti ne mozes dobiti uopce, osim ako ti ista ne treba za sostvarivanje prava u nekoj drugoj zemlji. a i onda mislim da ju ne izdaje sud vec mnistarstvo pravosudja.

sve u svemu, ako nisi nesto pogresno shvatio, obrati se predsjedniku suda....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija