Mr_Mojo_Risin objavljeno: 29. travanj 2009. Dijeli objavljeno: 29. travanj 2009. imam dva pitanja: 1. u katastru je majka dobila posjedovni list čestica čiji bi trebala biti vlasnik, ali ne zna gdje dobiti vlasnički list, pa vas molim ako netko zna nek napiše i koji je postupak?? 2. na jednoj od čestica treba ucrtati kuću, pa vas molim postupak unaprijed fala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ude odgovoreno: 29. travanj 2009. Dijeli odgovoreno: 29. travanj 2009. Poštovana ! Vlasnički list se dobiva u gruntovnici Općinsgog suda . Dovoljno je znati broj parcele - može se predočiti izvadak iz gruntovnice . 2. Ovlašteni geodetski ured na temelju vlasničkog lista i izmjere na licu mjesta sačiniti če elaborat o tome i predati jedan primjerak katastru a jedan gruntovnici. Geodetu treba i Rješenje o pravu gradnje . 3. Zemljišno-knjižni ured na temelju elaborata izvršiti će uknjižbu kuće u zemljišnim knjigama . Pozdrav ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mr_Mojo_Risin odgovoreno: 1. svibanj 2009. Autor Dijeli odgovoreno: 1. svibanj 2009. fala najljepša !! :hvala: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.