Jump to content

Utvrđivanje krivca za prometnu nesreću


suuzzana

Preporučene objave

imala sam lakšu prometnu nesreću.

Ja sam se sa svojim vozilom (Ford Fiestom) pri brzini od 20km/h spuštala niz nizbrdicu na kraju koje je oštri desni zavoj. inače ta cesta je dvosmjerna, i ja sam se strogo držala svoje desne strane, pri kraju nizbrdice na mene je naletilo drugo vozilo (Audi 80), zabio se u sredinu mog vozila, što mi automatski znači da se vozač audija nije držao svoje desne strane.cesta inače nema označenu bijelu crtu na sredini.iako je policija pozvana nisam dobila policijski zapisnik. i ja i on tvrdimo da nismo krivi, te me interesira dali je netko imao sličan slučaj i s kakvim ishodom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne može vam ovdje nitko reći kakav će biti ishod jer preko foruma ne možemo znati tko je kome prešao na stranu. To je utvrđeno očevidom na osnovu položaja vozila, ako ste ih maknuli nakon nesreće onda na osnovu tragova na kolniku, a ako je i to izostalo, policija nije svemoguća pa da na osnovu ničega utvrdi tko je kriv i tada podnosi prijave protiv oba sudionika, koji obično i budu kažnjeni. Zapisnik o očevidu ne možete dobiti na mjestu događaja jer izrada takvog dokumenta nije nimalo jednostavna i ne piše se ručno a osim toga još i prolazi bar dvije razine kontrole. Interesirajte se o zapisniku u policijskoj postaji čiji su djelatnici vršili očevid.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija