Jump to content

primopredaja stana


darima01

Preporučene objave

Poštovani!

Nadamo se Vašoj pomoći,ili bar Vašem savjetu.

Živimo u Rijeci i kupili smo stan u novogradnji,zgrada od 6 stanova, dali smo kaparu još 10.04 2008. u iznosu od 15 000 eura,po predugovoru smo se trebali useliti listopad 2008.Zgradu je etažirao u 02.2009.Kad su svi papiri stigli predali smo zahtjev za kredit,kredit nam je odobren ,imamo vlasnički list na naše ime , sve super.Investitor je trebao još dovršit okučnicu i stavit nam vrata na drvarnicu do primopredaje stana odnosno do 14.04.2009.(nije se stavilo ni vrata ,ni okučnica se nije dovršila),zgrada nema struje u hepu smo bili i tamo smo saznali da struju ćeka 70 stanova u tom naselju, čeka se lokacijska i da se ide u izgradnju trafostanice,za struju smo znali. Obvezao se u kupoprodajnom ugovoru da će struja bit do 01.06.2009. Imamo i potpisanu izjavu od strane investitora gdje se obvezuje da će nam plaćati pola najamnine u iznosu od 1,000,00kn do prikljućenja el.energije jer smo podstanari i ne možemo plaćati ratu kredita i podstanarstvo ,a uselit se ne možemo bez el.energije.Od 14.04.2009. izbjegava doći na primopredaju stana uporno ga zovemo i mi i agencija nekretninama preko koje smo kupili tu nekretninu ali bez uspjeha.

Sad mene zanima dali i kako mogu ja doći do svojih prava da dobijem stan koji smo platili pod uvjetima koji stoje u ugovoru znači ključ u ruke jer s tim investitorom se ne može normalno razgovarat. Sad smo mu poslali reklamaciju preporučeno s povratnicom i planiram se sa svom papirologijom obratit nekoj od inspekcija. U toj zgradi nas ima zasada 4 obitelji i nije mi jasno da svi šute jer ovo sve što nedostaje nama nemaju ni oni,vrijeme je da se netko pokrene jer ako svi šutimo tada će nam i graditi ovakvi kao što je ovaj.

 

 

Unaprijed zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija