bare objavljeno: 7. svibanj 2009. Dijeli objavljeno: 7. svibanj 2009. pozdrav.trenutno sa u austriji,pa me zanima ima li tko kakvih informacija o dodjeli dionica za hrvi,kao,trebalo je nesto biti krajem proslog mjeseca Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
p.lav odgovoreno: 9. svibanj 2009. Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2009. ovisi kad si predao zahtjev,cini mi se da sada rjesavaju 2007.,ali nemoj me drzat za rijec.najbolje nazovi fond i sve ce da ti kazu,barem jezike dobro okrecu,mogla bi i meni koja oko i po mojem da ga zavrne izvrne.mozda bi lakse prebrodio te piz... sa ptsp.pozdrav tamo u Austriji,ugodno se provedi!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bare odgovoreno: 9. svibanj 2009. Autor Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2009. hvala prijatelju,ako odavdje zovem skupo ce me stajati,zvao sam ih pa znam,puno te drze na cekanju ,nekad i po 20 minuta,.zahtjev sam predao u 3. mjesecu07.pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.