Jump to content

Zabrana pusenja - savjet potreban

GoogleGuy

Preporučene objave

"Kako neslužbeno doznajemo u Državnom inspektoratu, ako se iznajmi čitav objekt koji je registriran za ugostiteljsku djelatnost, bez obzira je li u pitanju proslava vjenčanja ili nešto drugo, zabrana pušenja ostaje na snazi. Tko će kontrolirati provođenje odredbi zakona, još nije točno definirano, nadležni će biti sanitarni inspektori ili sam Državni inspektorat."

Ovo je samo prijepis iz Dnevnik.hr....

Vjerojatno ste pročitali i moj upit; nažalost, već desetak dana pokušavam doći do točnih informacija i tumačenja ovog zakona i njegove provedbe, međutim izgleda da je toliko nedorečen da ga se može tumačiti na razne načine...

S obzirom na to da si ne mogu priuštiti plaćanje kazne u desetinama tisuća kuna, pričekati ću malo (razmišljala sam i ja o nekakvom "klubu") jer i ovi koji za sada rade na takav način, tj. u čijem se prostoru puši - pitanje je da li je to uistinu legalno ili samo imaju veze u inspekciji!!!

Zapravo bi trebalo ići direktno u inspektorat (ipak su oni ti koji kažnjavaju) i pitati njih

(ako bi uopće dali pismeni odgovor) jer mislim da nitko drugi nije baš siguran...

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija