Jump to content

kome djeca?


slavonka_

Preporučene objave

jeli ovistan o cokoladi ili mozda nekoj TV seriji koju ne moze propustiti nikako ili da nije ovisnik od nikotina?

 

Morate svoje pitanje vec malo konkretizirati. Ako je ovisnik od alkohola a to se moze dokazati imate dobre sanse, isto tako ako se radi o drogama koje redovito konzumira, ali ako vi to samo tvrdite ili se radi o nekoj desetoj stvari (ovisan o sexu, igricama za kompjuter , ovisan o travi jer je jednom uhvacen kao djete a vi znata da sad jos zna zapaliti) onda je prica totalno drugacija. U 2 recenice nikako ne mozete staviti sve bitne podatke koji su potrebni da vam damo vise ili manje konkretan odgovor.

Na forumu ste potpuno anonimni tako da se sa te strane ne trebate bojati...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

e kocka vam je relativna stvar, ukoliko on moze uredno brinuti o djeci to nece previse utjecati na dodjeljivanje prava na zivot sa djecom.

Pri tome prventveno mislim na to da on ne provodi cjeli dan i noc za nekim automatom pa ima vremena za djecu.

Ali isto tako je bitno koliko zapravo trosi na kocku i dali se u određenoj mjeri moze kontrolirati i brinuti da djeca imaju osnovna sredtva za zivot.

I , sto je jako bitno naglasiti, sasvim neovisno o ovome postoji jos mnogo drugih faktora koji ce bit bitni pri odluci suda tako da i ako se radi o manje teskome slucaju, to nikako ne znaci da ce on dobiti pravo na zivot sa djecom

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pa naravno da se ne može kontrolirati,uostalom kocka je okarakterizirana kao ovisnost veća nego o heroinu...

šta to nije dovoljno za sud?

jer,koliko znam....uvijek je ista priča...majka dobije skrb nad djetetom jedino ako nije ovisnica o npr. alkoholu,drogama i sl.?

šta bi ovdje bilo drugačije?!!!!

niti jedan ovisnik ne može biti racionalan i prizemljen,a kao takav ne može skrbiti o djeci,ili se ja ovdje tješim,zanosim..što li? :vrti:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

evo sto ce vas dragi jos-muz rec nakon savjetovanja sa odvjetnikom:

Ja sam dobar otac, brinem se o djeci, imaju uvjek dovoljno hrane na stolu, cistu robu za obuc i krov nad glavom. Pa tko to danas ne ode koji put u kladionicu ili baci partiju pokera. Moja zena samo zeli skreniti paznju sa vaznih stvari a to je da je ona:_______________(umetnite 10ak lazi i poluistina po izboru)

 

Naravno, dobre su vam sanse da cete dobit, ali sa nekim stvarima se ne valja igrat...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

što učiniti za dobrobit klinca ?

stanje je trenutno nikakvo klinac je s mamom ona ga je uzela k sebi jer navodno iz sigurnosti za klinca ( ups) klinac jako pati i rekao mi je da želi da budemo svi zajedno ( naravno ja sam uz njega i želio bih da mu to mogu omogučiti ali njegova mama očito ima neki svoj cilj),zato pitanje što napraviti najbolje za dobrobit klinca.... procjene centra za socijalno i njihovo mišljenje mene osobno zabrinjava jer sumnjam u njihovu pristranost majci obzirom da ga je ona vodila kod njih kao i kod svih ostalih koji razgovaraju sa klincem. nadalje pitanje podnešena tužba za razvod braka ? dali to znači da se brak odmah razvodi i klinac se odmah dodjeli mami ili se to čeka da prođe to neko mirenje i dali klinac sudjeluje u tom mirenju jer on definitivno najviše pati što nije s menom kao i ja sa njim dok po odlucu svoje mame nije me vidio 25 dana i vjerujem da niti nezna da mu mama nije dopustila da se vidimo on i ja .....ona si uzela to pravo i niti jedna institucija njoj nije mogla ništa poraditi da je dužnost da i otac bude sa sinom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija