Jump to content

PAUK-Split


anonimno

Preporučene objave

Već više od godine dana natežem se s pauk službom u Splitu. Koristim skromne mogućnosti koje mi je pravna država ostavila, prepisujem se s saborskim Odborom za predstavke i pritužbe koji redovito odgovori i u odgovoru traži očitovanje, prvi put pauk službe, drugi put grada Splita.

Riječ je o slijedećem: Pauk ti premjesti automobil i onda se poziva na fantomsku odluku grada Splita koji im dopušta zadržavanje automobila sve do naplate premještanja. Obzirom da ZOO definira riječ ODMAH kao mogućnost da nešto platiš u roku 8 dana, očito je da je u Splitu riječ o kriminalu.

E sad, ja bi valjda trebao pisati ustavnu tužbu ili nešto slično da se ta odluka sruši jer nije u skladu s pozitivnopravnim propisima. Ali, obzirom da sam laik, kako da napišem tužbu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

jednako kao i u Osijeku, gdje je podnesena prijava DO-u koji razmatra eventualno postojanje i kaz.djela na strani pauk službe/konkretno Livaje kao vl., a sve pod onim - uzeo sam ti i držim tvoje vozilo dok mi ne platiš..(i to odmah, keš, ništa kasnije putem uplatnice)

mislim da je pauk bio povod i postupka na ZGb-u sudu, da je tamo donesena i presuda, ali kakva točno-ne znam..znam samo da nije bila u prilog pauk službe..

 

ima li tko da mu je to poznato? o čemu je ustvari bila riječ? kakvom postupku? što je riješavano i kako?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija