Jump to content

Nesreca s motorom-naknada stete

Legalni
 Dijeli

Preporučene objave

Pozdrav,

U 10 mjesecu 2008 imao sam nesrecu s motorom kad je na mene presavsi u drugi kolni trak naletila vozacica s autom. Nema ozljedenih. Osiguranja su zakljucila podjeljenu krivnju i slucaj je dosao do suda. Na sudu sutkinja odlucuje u moju korist, ali se vozacica ne pojavljuje, dakle treba suceljavanje. To ce se razvuci na godinu dana. Procjena je ucinjena od strane Croatia Osiguranja, ali oni traze pravomocnu presudu. Ja ne vidim bas skori izlaz iz toga. Kasko nemam, i da imam, nije moje da ga aktiviram kad sam platio osiguranje protiv treceg.

Moje pitanje: Cak i da dobijem 100% odstetu (sto ce trajati jos sigurno 6 mjeseci), tko ce mi nadopuniti gubitak vrijednosti koji nastaje kroz godinu dana. Tko ce mi nadoknaditi rate koje placam mjesecno za nesto sto ne mogu koristiti?

Ja sam do sada na ovom slucaju izgubio 15 000 kn u padu vrijednosti i ratama za vozilo keje ne mogu koristiti. Tko mi to moze nadoknaditi ako itko...? hvala i lijep pozdrav! :palac:

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

Dijeli

• Napravi novi...

Važna informacija