Legalni objavljeno: 16. svibanj 2009. Dijeli objavljeno: 16. svibanj 2009. Pozdrav, U 10 mjesecu 2008 imao sam nesrecu s motorom kad je na mene presavsi u drugi kolni trak naletila vozacica s autom. Nema ozljedenih. Osiguranja su zakljucila podjeljenu krivnju i slucaj je dosao do suda. Na sudu sutkinja odlucuje u moju korist, ali se vozacica ne pojavljuje, dakle treba suceljavanje. To ce se razvuci na godinu dana. Procjena je ucinjena od strane Croatia Osiguranja, ali oni traze pravomocnu presudu. Ja ne vidim bas skori izlaz iz toga. Kasko nemam, i da imam, nije moje da ga aktiviram kad sam platio osiguranje protiv treceg. Moje pitanje: Cak i da dobijem 100% odstetu (sto ce trajati jos sigurno 6 mjeseci), tko ce mi nadopuniti gubitak vrijednosti koji nastaje kroz godinu dana. Tko ce mi nadoknaditi rate koje placam mjesecno za nesto sto ne mogu koristiti? Ja sam do sada na ovom slucaju izgubio 15 000 kn u padu vrijednosti i ratama za vozilo keje ne mogu koristiti. Tko mi to moze nadoknaditi ako itko...? hvala i lijep pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
_Dado odgovoreno: 20. svibanj 2009. Dijeli odgovoreno: 20. svibanj 2009. Ako se po pravomoćnom rješenju suda utvrdi da je druga strana kriva za nesreću, možete pokrenuti privatnu tužbu i od nje tražiti naknadu štete. Najbolje se posavjetovati sa odvjetnikom, jel se isplati uopće pokretanje tužbe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.