2008 objavljeno: 21. svibanj 2009. Dijeli objavljeno: 21. svibanj 2009. početkom tjedna na parkiralištu u Zg zagrebala sam branik fiata, mislim stilo(nije plastika nego boja karoserije). Uglavnom ostavila sam gospođi broj na koji da me zovne da joj nadoknadim štetu i ona je nazvala. Kaže šteta iznosi u ovlaštenom servisu između 600-800kn(drugog majstora ne želi)ali ne želi ni popraviti auto pa da joj ja platim račun, nego hoće 700kn na ruke pa će ona popraviti kad će htjeti. Što da radim? Prvi sam put u ovakvoj situaciji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 21. svibanj 2009. Dijeli odgovoreno: 21. svibanj 2009. Prvo uklonite oštećenja na Vašem vozilu. Nađite se sa gospođom. Pripremite kod sebe tih 700 kuna. Ukoliko je na njenom vozilu došlo do udubljenja lima, 700 kuna je dobra ponuda. Prvo provjerite da li je ona vlasnik vozila, jer plaćanje osobi koja nije vlasnik je bacanje novaca. Imajte kod sebe priznanicu sa tekstom da joj plaćate zbog nanesene štete na vozilu, koju ta osoba mora potpisati, da Vas naknadno ne prijavi osiguranju. Možete joj ih platiti odmah, a možete i tek nakon slijedećeg postupka: Kad sebe na dohvat imajte bočicu acetona (običnog za čišćenje noktiju) i 2-3 blazinice. Ovlažite blazinicu acetonom i pređite preko dijela njenog vozila na kojem je ostala boja. 50:50 je šansa da na gospođinom vozilu je ostala boja sa Vašeg branika, a da na njezinom nema baš nikakve štete. Naravno ukoliko gospođa ne prosvjeduje zbog nenaručenog "čiščenja" ostavite joj 200 kuna, a 500 zadržite za sebe. Ukoliko i poslije trljanja acetonom ostane bilo kakvo oštećenje, platite tih pripremljenih 700 kuna. Najskuplja mogućnost je naplata preko Vaše police i moguće komplikacije u prometnoj policiji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
2008 odgovoreno: 21. svibanj 2009. Autor Dijeli odgovoreno: 21. svibanj 2009. hvala na savjetu peptpetica, probat ću to riješit kešom i papirom potpisanim od gospođe(nadam se da vozilo glasi na nju).Nisam slikala ogrebotinu pa neznam ima li udubljenje ili ne(ona kaže da ima)u svakom slučaju nadam se da ćemo se naći oko nekih 500-njak kn. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.