Jump to content

kao svjedok i okrivljenik zbog marice???

jinxy

Preporučene objave

Ovako... molim vas za savijet, pomoć, bilo šta.. jer sam očito u banani...

Pred mjesec dva su me skupili sa malo marice, i to je ha...mislim, sama sam si kriva... imam 1. ročište za koji dan, svjesna sam svega što i kako, predlažu kaznu od nekih 5000kn, navodno su rekli da će to biti to, bez ikakvih uvijetnih kazni, zatvorskih ili slično, da će se voditi kao prekršajni, ne kazneni postupak..NADAM SE!!!

No to nije sve..... pozvana sam dan prije mog ročišta, kao svjedok zbog istoga...da svjedočim o osobi koja navodno prodaje... ali to nisu mogli čuti od mene (policajci i sl..)

Pa me zanima...da li ćemo se ta osoba i ja susresti na sudu???

Jer ne bi mi bilo baš ugodno da me poslije po gradu gone kojekakvi i gledaju krivo zbog nečega što stvarno nisam izjavila... pa vas lijepo molim za mišljenje!!

I da...još su mi policajci kao "meni" učinili "uslugu" s kojom su rekli da ako to ispune tako - "optuženik se brani šutnjom" da me nitko neće moći tražiti kao svjedoka...a gle sad!!

Nije mi toliko frka zbog mog problema...jer sam svjesna što se dogodilo...već mi nije jasno zašto me zovu kao svjedoka???

HELP!! :)) i hvala

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija