Jump to content

Aktiviranje stausa maloljetnog branitelja

Fat-Boy

Preporučene objave

Trenutno radim u policji i nazalost poceli su mi polako ici na zivce ove stvari oko prijetnji rada do 65. i slicno, a i neke druge stvari poput nocnih, stalnog mijenjana rasporeda, izdrkavanja sefova itd..., oni koji rade u policiji razumiju...

Uglavnom ja sam u ono doba ponosa i slave bio maloljetan u ZNG i regulirao sam taj status, tako da uredno imam status dragovoljca na osnovu maloljetnickog sudjelovanja u ratu.

E sad me zanima postoji li sansa da "aktiviram" taj maloljetnicki status, odnosno da li je sada moguce na osnovu navedenog statusa otvoriti bolovanje odnosno dobiti invalidski status, eventualno otici u mirovinu?

Hvala

Dijeli na drugim stranicama

Fat-Boy je napisao:

...E sad me zanima postoji li sansa da "aktiviram" taj maloljetnicki status, odnosno da li je sada moguce na osnovu navedenog statusa otvoriti bolovanje odnosno dobiti invalidski status, eventualno otici u mirovinu?

Hvala

Ne, ne i ne ...

Za otvaranje bolovanja uvjet: nemogućnost obnašanja radnih zadataka zbog zdravstvenog stanja (bez obzira bili vi devedesetih maloljetni ili ne...).

Za invalidski status: postojanje oštećenja organizma - invalidnosti.

Za mirovinu: uvjeti za mirovinu i opet bez obzira ...

Rezime: temeljem statusa Hrvatskog branitelja dragovoljca i maloljetnika ne možete ostvariti - ne pripada vas automatizmom niti jedno pravo koje ste naveli !

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija