Jump to content

Vrijeme leti ...


magel

Preporučene objave

Zapelo mi je za oko dan prijave na Legalis i gle kako vrijeme leti. Prohujale su tri godinice otkako sam se Zarazio dolaskom na portal. Zavidan broj posjeta je ostvarila Zaraza, u knjizi gostiju drugo mjesto a nije zaključano, mada se tamo našao popriličan broj čudnih likova od kojih su neki su nestali s portala, a neki ostali u miru kao i moja malenkost.

 

Ovim putem bih zahvalio svima na savjetima, mišljenjima, životnim pričama koje su mi pomogle u rješavanju nekih pitanja kao i onima koji su se usudili odvažiti i postupiti po mojim savjetima da riješe svoje probleme. Upoznao sam divne ljude kojima je pomoglo moje pisanje i izvan ovog portala što me činilo zadovoljnim.

Ovo nije oda Legalisu i meni već obraćanje malog čovjeka koji se svim silama trudi ostati na uzburkanoj površini života i to isto pokušati omogućiti drugima.

 

 

Osobno se držim one: "Dobro je činiti dobro, a to nikad nije besplatno. Uvijek se vrati u nekom postotku, a onda je čovjeku drago."

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija