Jump to content

ogreben auto, imam svjedoka

allice

Preporučene objave

Prije par dana sam vidjela da mi je auto ogreban (nekih pola metra, skroz do lima), i to od nekog crvenog auta. Dan kasnije mi se javio jedan radnik (vidio me kod auta), i rekao da je vidio tko me ogrebao, ispricao kako je to islo i tko je u pitanju (moj susjed, koji je bio mrtav pijan pa nije ni skuzio sto je napravio), al da se on "radje nebi petljao u to".

Zbog toga nisam zvala policiju, nego sam isla razgovarat sa susjedom. Naravno on ne priznaje da je to napravio, i trazi da mu dovedem tog svjedoka.

U medjuvremenu je eto proslo vec 3-4 dana (nikako da uhvatim tog radnika jer nemam broj ni ime, a bio je vikend pa nije radio na toj kuci koja je preko puta moje), pa me zanima koje su moje mogucnosti? Je li sada vec prekasno zvati policiju, da li se ikako moze izbjeci sud ako susjed ne prizna?

Zaboravih napisat-auto tog susjeda je inace totalno izgreban i skrsen (svi branici, par vrata.. vidi se da mu ovo nije prvi incident), tako da se ne moze odrediti sto je od tog svega eventualno boja s mog auta.

Dijeli na drugim stranicama

Nemate izbora nego pozvati policiju. Ako susjed ne želi dati izjavu, recite da imate informaciju o kome se radi i oni će pregledati vozilo počinitelja i pokušati usporediti oblik i visinu oštećenja na oba vozila. Ako uspiju njegovo vozilo dovesti u svezu sa vašim, ostvarit ćete odštetu, ako ne, nikom ništa.

Znaci nista od svega :( mislim da nema sanse da njegov auto dovedu u vezu s mojim, osim preko laboratorijske usporedbe boje njegovog auta i otiska njegovog auta na mojem. a to se, pretpostavljam, kod nas jos ne radi...

jer kao sto sam vec rekla, susjedov auto je toliko unisten da nisam nikako mogla nac gdje je eventualno trag mojeg auta na njemu. Pretpostavljam da se nalazi preko nekog starog traga (a bas svi su crni, kao i moj auto). A i visina nije lagana za provjerit jer sam bila parkirana na pol na plocniku, pa se ne moze odrediti tocno u centimetar.

A bila sam tako sretna sto imam svjedoka :(

Da li se ista mijenja ako nagovorim radnika da da izjavu?

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija