Jump to content

pomoć oko statusa-pravni slijednik poginulog branitelja

otkaz

Preporučene objave

Molim pomoć!

suprug mi je, za života, kao djelatna vojna osoba u HV, MORH-u, dobio privremeno riješenje za dodjelu stana od nadležnog Grada, temeljem tog riješenja plaćana je struja i komunalije na njegovo ime... poginuo je u saobraćajnoj nezgodi, u službi, u radnom vremenu- nije bio vozač, nije kriv - prošli mjesec sam dobila prvostupanjsku presudu i odštetu od RH.

Nakon njegove smrti sve komunalije su "prešle" na moje ime i smatrala sam sebe i naše dijete pravnim slijednicima u pogledu stana u kojem živimo a koji je u vlasništvu MORH-a.

Sada međutim imam poteškoća jer nemam riješen status člana obitelji hrvatskog branitelja. MOLIM SAVJET : da li jesmo kao pravni (nasljedni) sljednici pokojnog supruga sljednici i prava na darovanje stana u kojemu živimo jer je on bio zaposlenik MORH-a a dodjeljen mu je stan, privremeno od Grada dok se ne riješi od MORH-a način riješavanja tih stanova?

Molim odgovor, uputu, savjet.

Hvala

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija