Jump to content

Prometni prekršaj i oduzeta vozačka

david2008

Preporučene objave

Evo ovako.. Vozio sam se u pijanom stanju i zaletio u drvo,nitko nije stradao u nesreći, ali netko je pozvao policiju. Sada sam dobio rješenje da mi se oduzima vozačka na 6mj i kaznu od 6000kn i sudski troškovi od 1400kn. Imam pravo prigovora.. Kaznu ću platiti, ali me zanima što napisati da mi se smanji zaštitna mjera ili da mi se izrekne neka uvjetna kazna. Inače sam profesionalni vozač,radim u struci i prvi i jedini puta sam vozio pijan. A vozačka mi stvarno treba za posao.Znam da sam kriv,ali molim pomagajte!

Dijeli na drugim stranicama

poštovani,

ovako, nemojte plačati kaznu, nego u roku od 8 dana uložite žalbu, svakako će vam i novčani iznos smanjiti, pa nema razloga da bar malo manje platite.

vezano za zaštitnu mjeru, priložite dokaze da vam je to egzistencijalno pitanje i da niste do sada kažnjavani, sve će imati utjecaja.

sretno..

obavezno sve to navesti u žalbi prekršajnom sudu..

lijep pozdrav

Poštovana,

lijepo je da želite pomoći svojim odgovorom u riješavanju problema.

Jedna stvar koja mene mući u takvim situacijama kao što je ova kako ljudi mogu tražiti smanjenje kazne zta nešto što su ućinili svijesno. O egzistenicjalnim posljedicam se trebalo razmišljati prije sjedanja u auto u alkoholiziranom stanju.

Meni kao profesionalnom vozaču koji od vožnje živi to nikada nije palo na pamet. Što bi se dogodilo da je gospodin imao sudar sa drugim vozilom i da je netko ostao doživotni invalid ili da je smrtno stradao. Ovo je najmanja kazna koja mu se mogla dogoditi i neka iz svega toga izvuče pouke za neki slijedeći puta.

P.S.

Nemam ja ništa protiv da se pomaže ljudima, ali kada je u pitanju vožnja i alkohol tu sam apsolutno protiv toga, pa neka svatko iz svoga slučaja izvlači poduke za neki drugi puta.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija