Jump to content

upravljanje zgradom

deborahm

Preporučene objave

Molim Vas za savjet. Živim u suterenu što znači da je jedan dio stana u zemlji. Vanjski ulični zid je ovlažio nakon radova na cesti i vlaga je probila u moju spavaću sobu. Upraviteljica zgrade mi kaže da ona taj popravak s vanjske strane nije u stanju izvršiti jer da je to cesta od općeg interesa te da grad ne bi dopustio da se dira asfalt a da je to nastalo usljed radova te da bi to trebale popraviti Hrvatske ceste a one to neće pa kao vi to popravite sami. Ja redovito plaćam pričuvu toj tvrtki. U ugovoru nigdje nije pisalo da grad ne dopušta diranje asfalta već da oni rade vanjske sanacije. Što mene briga što grad ne dopušta je pričuvu plaćam i nek mi izvole izvršiti radove s unutarnje strane. Ali ona to ni da čuje jer se oni isključitvo bave vanjskim sanacijama. Tražila sam da mi se pismeno očituje, u međuvremenu od te vlage mi se razbolilo dijete na dišnim potevima. Što mi je dalje raditi. Hvala i pozdrav. Rea

Dijeli na drugim stranicama

Pitanje baš i nije baš tako lagano ali bi se obratio za besplatnu pravnu pomoć ako ste lošijeg materijalnog imovinskod stanja ili bi se našao odvjetnika da me posavjetuje što mi je dalje za činiti ili da pokrene privatnu tužbu jer najveća je tuga i žalost što su od pšosljedice vlage kako navodite nastali zdravstveni problemi.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija